Rossmont tuotteet Rallen riutan valikoimassa

Rossmont on italialainen yritys, joka tunnetaan nykyaikaisuudestaan, laadukkuudesta ja innovatiivisuudestaan.

Rossmont

Hieman esittelyitä tuotteista:

Virtauspumppu eli streampumppu. Paljon käytetty merivesialtaissa ja hieman vähemmän makeassa vedessä vaikka käy sinnekin jos on tarvetta kierrättää vettä tehokkaammin kuin akvaarion suodatin kierrättää.
Rossmontin Mover virtauspumput kiinnitetään akvaarioon magneetilla. M sarjan mallit kiinnittyvät maksimissaan 15 mm lasiin tai akryyliin ja MX sarjan jopa 19 mm lasiin / akryyliin. Lisävarusteena on mahdollista ostaa vielä voimakkaampi magneetti, jolloin lasin / akryylin paksuus voi olla jopa 25 mm. Rossmont Mover M3400 malli verkkokaupassamme:  https://rallenriutta.fi/fi/streamit-ja-aaltokoneet/7708-mover-m3400-eu-streampumppu.html?search_query=Mover&results=74Esittelyvideo Rossmont Mover M sarjan streampumpuista.Kuinka luot akvaarioosi aaltoja.Rossmont Mover käyttöohje.

Rossmont
Rossmont
Rossmont

Streameja usein tarvitaan vähintään kaksi ja usein vieläkin enemmän. Rossmontilta on asiaan helppo ratkaisu ja pumppuja voi ostaa kahden (ADV pack) tai jopa neljän (KUADRA BOX) erissä, jolloin pumppujen hinnat ovat edullisemmat. 

Entä normaalin streamin asentamisen jälkeen. Haluat viedä virtausta vielä edemmäksi ja hienommaksi. Silloin ratkaisu on  Waver Master, jolloin virtauspumput muuttuvatkin ohjattaviksi. Voit luoda aaltoja ja muita efektejä. Voit jakaa sosiaalisessa mediassa tekemisiäsi aaltomalleja ja ihastuttaa harrastajakavereitasi. Mikä parasta, että edes sähkökatko ei hukkaa tekemisiäsi asennuksia!

Rossmont Waver Master verkkokaupassamme: https://rallenriutta.fi/fi/streamit-ja-aaltokoneet/7706-waver-master-wr-2ch-eu-langaton-ohjain.html?search_query=Waver+Master&results=2Rossmont Weaver esittelyvideo.Näin luot upeat aallot akvaarioosi alle 15 sekunnissa.Näin luot virtauksen.

Rossmont Waver valikkoesittely.

Rossmont waver
Rossmont
Rossmont
Rossmont
Rossmont

Erityisesti merivesialtaissa lähes pakollinen varuste on nostopumppu ja Rossmontilla on valikoimassa maailman ensimmäinen ohjattavissa oleva nostopumppu  Riser R3200 eli myös tämän voi liittää Waver Masteriin.Pumppu luonnollisesti käy meriveden lisäksi makeaan veteen sekä myös esimerkiksi terraarioihin.Rossmont Riser R3200 verkkokaupassamme: https://rallenriutta.fi/fi/nostopumput/7705-riser-r3200-eu-nostopumppu.html?search_query=riser&results=5Näin valmistat hiljaisen sumpun.

Rossmont riser
Rossmont
Rossmont
Rossmont

Vastaa